Rådgivning digital marknadsföring

Få fler kunder

Få hjälp med att utveckla er digitala marknadsföring

När ni bokar rådgivning i digital marknadsföring hjälper vi er att utveckla ert företags digitala marknadsföring. Ni får löpande varje månad hjälp med digitala kanaler & sociala medier och ett externt bollplank. Vårt månadsabonnemang “boka rådgivning digital marknadsföring” motsvarar c:a 3 alt. 5 timmars konsultrådgivning. Just nu har vi kampanj när ni bokar för 3 timmar för 2995:- alt. 5 timmar för 3995:-.
Ni väljer utifrån era behov vilket/vilka marknadsföringsområden som ni önskar att få hjälp inom. Med oss får ni in kunskap och kontinuitet i er digitala marknadsföring. Varje månad får ni uppföljning med skriftlig rapport så att ni vet att ni når era uppsatta mål med marknadsföringen.

En digital marknadsföringsstrategi ska ge svar på:

Hur kan ni använda digital marknadsföring för att expandera er verksamhet?

Hur kan er digitala strategi vara i linje med era affärsmål?

Hur kan ni skapa värde för era kunder?

Vilka är era prioriterade målgrupper?

Låter det intressant? Välkommen att kontakta oss idag så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa er att öka ert företags kännedom och få fler lönsamma kunder online.

Köpa en hemsida?

Vi utvecklar er hemsida

Ert företags hemsida är navet i er digitala marknadsföring. Vi hjälper ert företag att utveckla er hemsida. På så vis får ni en snabb, säker, mobilanpassad och sökoptimerad hemsida. Som ett resultat gör vi en “hälsokontroll” gällande er hemsidas struktur, navigering och innehåll. Därför kan ni nå era mål och syfte.

 

strategi för sociala medier

Sociala medier

Vi ökar ert företags engagemang på Facebook med relevant innehåll som skapar värde för er målgrupp. För att ni ska nå er exakta målgrupp hanterar och optimerar vi er annonsering på Facebook Ads Manager. Med andra ord hittar ni nya lönsamma kunder.

 

 

Google Ads få nya kunder

Google Ads och SEO

Boka hjälp med digital marknadsföring 3 alt. 5 timmar i månaden från 2995:-/mån. Som digital marknadsföringsbyrå är vårt mål att på ett kostnadseffektivt hjälpa er. På så vis kan ni t.ex. öka ert företags synlighet på Google med sökoptimering och annonsering. Därför syns er hemsida när era kunder söker på just era produkter och tjänster.

Boka rådgivning

Vad våra kunder tycker

Vi kontaktade HemsidaHalmstad för att få hjälp med digital marknadsföring, avlastning, ett externt bollplank och rådgivning. Fokusområden som vi får hjälp inom är relevant och engagerande innehåll för våra olika mässor i sociala medier. Vi får även hjälp med sökannonsering och remarketing på Google Ads för att få våra webbesökare att återvända till vår hemsida och konvertera. HemsidaHalmstad har ett brett kunnande och ett stort engagemang som vi värdesätter högt i vårt arbete. Därför rekommenderar jag er varmt att kontakta byrån.
Ulf Ottosson VD NUMERA Mässor. Malmö.
HemsidaHalmstad hjälper oss månadsvis som en extern marknadschef. Med byråns långa erfarenhet och kunskap om att öka engagemanget på sociala medier med olika innehållsstrategier, hjälpa oss löpande att utveckla vår webshop och göra uppdateringar har vi alltid en levande hemsida. Vi börjar också klättra på Google tack vare sökoptimering av hemsidan på våra viktigaste sökord och söktermer vilket medför mer försäljning i vår e-handel. Vi uppskattar verkligen den professionella hjälpen vi får av HemsidaHalmstad inom marknadsföring och rekommenderar fler företagare att göra detsamma.
Amel Muratovic Eldsberga Chark. Eldsberga.
Anders Lundstedt på HemsidaHalmstad hjälper oss löpande att utveckla våra digitala kanaler och sociala medier. Som ett resultat av det har vi idag ett ökat engagemang på sociala medier tack vare att vi har fått hjälp med innehållsstrategier och publiceringsplaner. Jag vill rekommendera andra kunder att ta kontakt med HemsidaHalmstad. På så vis kan ni utveckla er marknadsföring, få kontinuitet och ha ett externt bollplank. J Hägglund VD Revisonskonsulterna J Hägglund, Halmstad
J Hägglund VD Revisonskonsulterna J Hägglund, Halmstad
Köpa en hemsida? HemsidaHalmstad
Köpa en hemsida? HemsidaHalmstad
HemsidaHalmstad
Köpa en hemsida? HemsidaHalmstad
HemsidaHalmstad