Gör en hälsokontroll av din hemsida

Med vår hälsokontroll får ni svar på hur företagets hemsida mår

Företagets hemsida är navet i er digitala marknadsföring och behöver hela tiden utvecklas för att ni ska nå era mål med hemsidan och få kunderna att göra avtryck. Det handlar inte bara om att få fler besök utan framförallt “rätt” besök till er hemsida. I dag görs det 55 miljoner sökningar i Sverige på Google varje dag därför är det oerhört viktigt att er hemsida syns när era kunder söker efter just era produkter och tjänster.

Hemsidan är navet i all digital marknadsföring. Och för att ni ska lyckas med hemsidan ska era besökare som kommer till startsidan på max 3 sekunder förstå vad den handlar om, bli intresserad, stanna kvar, känna förtroende, komma i mål och göra avslut.

Därför kan vi erbjuda er en tjänst som vi kallar “Hemsida hälsokontroll” och är precis som det låter en undersökning av er hemsidas struktur, innehåll, layout. Ni får gjort en nulägesanalys och får konkreta tips på hur ni kan utveckla er hemsida i wordPress för att nå era mål och syfte.
Kontakta oss på 0709248573 så berättar vi gärna mer om hur ”Hälsokontrollen” går till för er företagssida.
HemsidaHalmstad Hur mår er hemsida

Så gör vi en hälsoanalys

Vi gör en analys av hur bra er hemsida syns vid sökningar på Google och ger tips på hur ni kan sökoptimera era sökord, titlar, innehåll, interna och externa länkar. Vi använder WP Yoast Seo som verktyg.Med vår gjorda hemsida hälsokontroll av ert företags hemsida i publiceringsverktyget WordPress får ni en hemsida som gör att ni bättre når era mål och syften med. Ni får även en hemsida som är snabbare, säkrare, mobilanpassad och sökoptimerad så att ni syns vid sökningar på Google när era kunder söker efter just era produkter och tjänster.

Syfte och mål med hemsidan

Första steget i hemsida hälsokontroll är att definiera. Vilka som är era mål och syften med hemsidan och hur kan ni optimera målen? Hur ser er målgrupp

Struktur, layout, innehåll

Vilket innehåll efterfrågar dina besökare? Vad gör din hemsida unik, värdefull och engagerande. Finns en fungerande navigering och profesionell design? Är sidan snabb, säker och mobilanpassad? Är sidan  ut?GDPR anpassad?

Startsidan

Kan dina besökare på 3 sek. förstå vad ditt företag gör och hur du kan hjälpa besökaren? Har du tydliga budskap? Huvudrubriken ska fånga besökarens intresse. Hur kan du locka besökaren vidare in på webbplatsen?

Hälsoanalys. Så mår er hemsida.

Vi hjälper er att utvecklaer befintliga hemsida så att ni når era mål och syften.

Nulägesanalys

Vi ser över din befintliga hemsidas struktur, layout och innehåll och ger dig konkreta förslag på hur sidan kan förbättras för att du ska nå dina mål med hemsidan.

Sökoptimering

Med verktyget Yoast Seo i WordPress gör vi en sökoptimering av er hemsida så att sidan syns så högt som möjligt vid sökningar på sökmotorerna så att potentiella kunder ska kunna ta kontakt med dig. Vi analyserar dina sökord, innehåll och länkar.

Genomförande och rapport

Vår hälsokontroll av din hemsida består av 3 timmars analys och handlingsplan till ett pris av 700:-/timmen. Hälsokontrollen genomförs med ett personligt möte och du får en skriftlig rapport med åtgärder. Välkommen att kontakta oss idag. Du kan  använda  kontaktformuläret här nedan.