0709248573
info@actionmarketing.se

Gör en hälsokontroll av din hemsida

Vi är en liten personlig webbyrå med ett stort engagemang

Vår hälsokontroll av din hemsida ger svar på hur din hemsida mår

Hemsida hälsokontroll

Din hemsida är navet i din digitala marknadsföring och behöver hela tiden utvecklas för att du ska nå dina mål med hemsidan och få kunderna att göra avtryck. Det handlar inte bara om att få fler besök utan framförallt “rätt” besök till din hemsida. I dag görs det 55 miljoner sökningar i Sverige på Google varje dag därför är det oerhört viktigt att din hemsida syns när dina kunder söker efter just dina produkter och tjänster.

Därför kan vi erbjuda en tjänst som vi kallar “Hemsida hälsokontroll” och är precis som det låter en undersökning av er hemsidas struktur, innehåll, layout. Ni får gjort en nulägesanalys och får konkreta tips på hur ni kan utveckla er hemsida i wordPress för att nå era mål och syften. Följande steg ingår i hälsokontrollen.

SYFTE OCH MÅL MED HEMSIDAN

Första steget i hemsida hälsokontroll är att definiera. Vilka som är era mål och syften med hemsidan och hur kan ni optimera målen? Hur ser er målgrupp ut?

STRUKTUR,LAYOUT OCH INNEHÅLL

Vilket innehåll efterfrågar dina besökare? Vad gör din hemsida unik, värdefull och engagerande. Finns en fungerande navigering och profesionell design? Är sidan snabb, säker och mobilanpassad? Är sidan GDPR anpassad?

STARTSIDAN

Kan dina besökare på 3 sek. förstå vad ditt företag gör och hur du kan hjälpa besökaren? Har du tydliga budskap? Huvudrubriken ska fånga besökarens intresse. Hur kan du locka besökaren vidare in på webbplatsen?

SÖKOPTIMERING (SEO)

Vi gör en analys av hur bra er hemsida syns vid sökningar på Google och ger tips på hur ni kan sökoptimera era sökord, titlar, innehåll, interna och externa länkar. Vi använder WP Yoast Seo som verktyg. Våra priser

Hemsida hälsokontroll

Boka vår hemsida hälsokontroll:

Med vår gjorda hemsida hälsokontroll av ert företags hemsida i publiceringsverktyget WordPress får ni en hemsida som gör att ni bättre når era mål och syften med. Ni får även en hemsida som är snabbare, säkrare, mobilanpassad och sökoptimerad så att ni syns vid sökningar på Google när era kunder söker efter just era produkter och tjänster.

Så gör vi hemsida hälsokontroll.

NULÄGESANALYS

Vi ser över din befintliga hemsidas struktur, layout och innehåll och ger dig konkreta förslag på hur sidan kan förbättras för att du ska nå dina mål med hemsidan.

SÖKOPTIMERING

Med verktyget Yoast Seo i WordPress gör vi en sökoptimering av er hemsida så att sidan syns så högt som möjligt vid sökningar på sökmotorerna så att potentiella kunder ska kunna ta kontakt med dig. Vi analyserar dina sökord, innehåll och länkar.

Onlinekurs lektion 4. Hur sökoptimerar man hemsidan?
GENOMFÖRANDE

Vår hälsokontroll av din hemsida består av 3 timmars analys och handlingsplan till ett pris av 700:-/timmen. Hälsokontrollen genomförs med ett personligt möte och du får en skriftlig rapport med åtgärder. Välkommen att kontakta oss idag på 0709248573 eller använd  kontaktformuläret här nedan.

Testa hur snabb din hemsida är idag

TESTA DIN HEMSIDA HÄR

Page speed insights

Behöver du hjälp med support och uppdateringar av din hemsida?

En hemsida blir inte färdig för att den är lanserad utan behöver hela tiden uppdateras med texter och bilder m.m. Därför erbjuder vi våra kunder ett månadsabonnemang för WordPress så att du alltid har en fräsch och aktuell hemsida. Uppdateringar av din hemsida

Boka hälsokontroll av din hemsida här:

Vi genomför en 3 timmars hälsokontroll och ger dig tips på hur du bättre kan nå dina mål och syfte med hemsidan. Gör en hälsokontroll av din hemsida