Få nya kunder med Google Ads

Google Ads få nya kunder

Öka snabbt er synlighet på Google med era viktigaste sökord

Vi hjälper er att hantera och optimera er Google Ads kampanj så att ni snabbt ökar er synlighet på Google. Ni kan exponera er hemsida i samma ögonblick som en potentiell kund letar efter en produkt eller tjänst som ni kan erbjuda. När någon söker på Google är kunden redan intresserad och letar efter ett företag att kontakta just nu.
I dag görs det 55 miljoner sökningar varje dag i Sverige. För att du ska bli sökbar när dina potentiella kunder söker just på dina viktigaste sökord behöver du jobba kontinuerligt med sökoptimering och Google Ads. 

Vi hjälper er att hantera och optimera er annonsering på Google Ads för endast 3995:-/månaden. Då ingår även uppföljning och statistik månadsvis. Välkommen att kontakta oss idag så berättar vi mer om hur ni ska lyckas att få fler kunder med Google Ads. 

Hur gör man för att bli sökbar?

Antingen jobbar ni långsiktigt med att sökoptimera er hemsida med sökord, struktur och länkar eller så betalar ni för att vara med i en auktion på Google Ads och ha möjlighet att snabbt synas högst upp på Googles sökmotor. Ni kan påverka era kunder under hela deras köpresa. Undersökningar visar att konsumenter gör sökningar såväl både inför och efter köp. Ni bör därför utforma era kampanjer utifrån vilken fas av köpcykeln som era kunder befinner sig i medvetenhet, undersökning, jämförelse och köpstadiet.

Annonsformat

Google Ads kan erbjuda er olika annonsformat utifrån era marknadsföringsmål. Vanligast är “sökannonser” som ni bör använda för personer som letar aktivt efter vad ni säljer och nära ett köpbeslut. “Displayannonser” använder ni när ni vill öka kännedomen om era produkter och tjänster. Displayannonserna visas på Google nätverk av webbplatser. Andra annonsformat är “shopingannonser” och “videoannonser” på YouTube.

Mäta, testa och utvärdera

Ni har dygnet runt tillgång till all statistik om er kampanj. Hur många klick ni har fått, kostnad för klick, klick i förhållande till visningar, vilka sökord som matchar besökarnas söktermer etc. Och ni kan när som helst pausa er kampanj om ni så önskar och testa nya annonser och sökord.

Lokalt eller globalt

Ni kan inrikta era annonser för lokala kunder, i valda länder, regioner, städer eller ett angivit avstånd från ert företag.

Nå dina kunder på olika enheter

NI kan rikta era annonser till samtliga enheter som era kunder använder som datorer, surfplattor, mobiler eller på en specifik enhet.