ANNONSERA PÅ Facebook

Google Ads få fler kunder

ANNONSERING PÅ FACEBOOK

Hitta nya kunder på Facebook

Vi hjälper dig att ta fram en strategi för Facebook och annonsera på Facebook Ads Manager för att hitta fler kunder på sociala medier. Vi kan erbjuda dig våra populära månadsabonnemang så att ditt företag når ut till såväl nya som befintliga kunder med annonseringen.
Vi hjälper dig att hantera och optimera din annonsering utifrån dina behov och önskemål.

Med vårt månadsabonnemang “Öka ditt engagemang på Facebook” tar vi fram en strategi för din närvaro och publicerar löpande engagerande innehåll för dina följare m.m. Om du inte har en Facebook sida för ditt företag hjälper vi dig att komma igång profesionellt.
För att ta fram en strategi för sociala medier ska du försöka att svara på Varför? Var? Vad? Vem? När?

ANNONSERA PÅ FACEBOOK

3995:-

PER MÅNAD
FACEBOOK FÖRETAGSSIDA

2995:-

PER MÅNAD
FACEBOOK STRATEGI

3995:-

VAD VÅRA KUNDER TYCKER

Vi kontaktade Hemsida Halmstad för att få hjälp med digital marknadsföring. Fokusområden som vi får hjälp inom är relevant och engagerande innehåll för våra olika mässor i sociala medier.  HemsidaHalmstad har ett brett kunnande och ett stort engagemang som vi värdesätter högt i vårt arbete. Därför rekommenderar jag er varmt att kontakta byrån.
Ulf Ottosson Numera Mässor,
Malmö
HemsidaHalmstad hjälpte oss att ta fram en kommunikationsplan som ett stöd för att planera vad som är den bästa kommunikationsinsatsen för målgrupperna framöver.
Catherine Nilsson
Steele & Borough, Stockholm
Vi kontaktade HemsidaHalmstad för att ta fram en strategi för sociala medier för en av våra nordiska marknader som svarar på varför? Vem? Var? Vad? och När?
Eva Täljegård
Helens Rör, Halmstad
Köpa en hemsida? HemsidaHalmstad
Köpa en hemsida? HemsidaHalmstad
HemsidaHalmstad
HemsidaHalmstad
Behöver du en ny hemsida?