Tjänster och priser

Vi hjälper ditt företag att nå dina mål och syften

Här hittar du en sammanställning på våra tjänster och priser som hjälper dig att utveckla ditt företags digitala kanaler och sociala medier. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på 0709248573 eller mejla oss kontaktformuläret nedan.

Köpa en hemsida? HemsidaHalmstad
Köpa en hemsida? HemsidaHalmstad

Våra hemsidor

Vi hjälper dig att ta fram en ny hemsida i WordPress från 6995:- fast pris inga extra kostnader tillkommer eller så utvecklar vi din befintliga hemsida så att du bättre når dina mål och syften.

Ska du köpa en ny hemsida?

Uppdateringar i WordPress

En hemsida blir aldrig färdig därför hjälper vi dig löpande med uppdateringar av texter, bilder, video m.m. för att du alltid ska en fräsch, snabb och säker hemsida för dina besökare.

HemsidaHalmstad Hur mår er hemsida

Hälsokontroll av hemsida

Vi gör en analys av din befintliga hemsida och kommer med förslag på förbättringar för att du ska få ökad trafik och framförallt rätt trafik till din hemsida.

Boka rådgivning i digital marknadsföring

Prova vårt populära månadsabonnemang och få hjälp med att utveckla ditt företags digitala kanaler & sociala medier för att nå ditt företags mål och syften.

Google Ads få nya kunder

Få fler kunder på Google

Det görs 55 miljoner sökningar på Google varje dag. Vi ökar din synlighet på Google såväl organiskt som med sökannonser.

strategi för sociala medier

Vi tar fram en strategi för dina sociala medier som ger dig svar på varför?-ditt syfte, vad?-vilket innehåll, vem?-dina målgrupper, var?- vilka kanaler och när?-är dina målgrupper online. För att du ska hitta dina exakta målgrupper använder vi de digitala annons plattformarna på LinkedIn, Facebook m.fl.