SKA DU KÖPA EN HEMSIDA?

Vi hjälper ert företag att nå era mål och syften med er hemsida för att få fler kunder

Ny WordPress hemsida från 6995:-

Ska ni köpa en hemsida eller webshop?

Vi hjälper ert företag att nå era mål och syfte med hemsidan

Ska ni köpa en hemsida? Här hittar ni våra priser på hemsidor och webshopar. Kanske behöver företaget en ny säljande och fräsch sökoptimerad hemsida som gör att ni når företagets mål och syften? Dvs. att era besökare gör det som ni vill att de ska göra på er hemsida. Eller så vill ni kanske att vi utvecklar  företagets befintliga hemsida? Tänk på att en hemsida aldrig blir färdig utan måste hela tiden utvecklas för att vara aktuell och optimerad.

Hemsidan är navet i all digital marknadsföring. Och för att ni ska lyckas med hemsidan ska era besökare som kommer till startsidan på max 3 sekunder förstå vad den handlar om, bli intresserad, stanna kvar, känna förtroende, komma i mål och göra avslut.

När ni ska köpa en hemsida erbjuder vi därför ert företag en sökoptimerad WordPress hemsida som är snabb, säker och mobilanpassad. Vi har kampanj nu på hemsida från “Small” för 6995:- mot ord. pris 8995:-. Här ingår även 3 månaders support med uppdateringar nya texter & bilder utan kostnad (2tim./månad).
Ring 0709248573 så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa er med en ny hemsida.

Boka en ny hemsida
KÖPA EN NY HEMSIDA
SMALL

6995:- ex moms

ORD.PRIS 8995:-
MEDIUM

9995:- ex moms

ORD.PRIS 11995:-
LARGE

14995:- ex moms

FAQ's

HUR GÅR DET TILL ATT KÖPA EN SÖKOPTIMERAD HEMSIDA FRÅN HEMSIDAHALMSTAD?

RING 0709 24 85 73 SÅ BERÄTTAR VI MER OM DIN NYA HEMSIDA.

Ska du köpa en sökoptimerad hemsida eller behöver du hjälp med att utveckla din befintliga? Använd då vårt kontaktformulär och berätta lite om ditt behov och önskemål när du ska köpa en ny företagssida. Vilka mål och syfte har du med hemsidan? Har du en hemsida, webbhotell och domän idag eller vill du att vi hjälper dig med det? Därefter installerar vi WordPress som är ett av världens mest använda publiceringsverktyg på din domän.

Nu börjar vårt kreativa arbete för att ta fram din nya företagssida. Vi skapar en struktur utifrån tema och vilka sidor som du önskar att ha publicerat. Har du en logga, eller vill du att vi hjälper dig med det? Du mejlar dina texter, bilder m.m.? Vi installerar dina WP tillägg, sociala medier, delningsknappar, kontaktformulär m.m. för att du ska nå dina mål med din nya hemsida.

Med hjälp av inloggning på WordPress admin eller ditt webbhotell kan du följa din sida fram tills att du godkänner sidan och att vi lägger ut den “live”. När hemsidan är leveransklar kan vi utbilda dig att själv göra enklare uppdateringar av texter och bilder eller så väljer du att beställa vårt support abonnemang. En hemsida blir aldrig färdig utan behöver uppdateras kontinuerligt för att du ska lyckas. Hör gärna av dig så berättar vi mer om hur vi kan ta fram en ny företagssida åt dig.
Lycka till!

Några av våra senaste kundcase

Köpa en hemsida? HemsidaHalmstad
Köpa en hemsida? HemsidaHalmstad
HemsidaHalmstad
HemsidaHalmstad
Behöver du en ny hemsida?