0709248573
info@actionmarketing.se

Rådgivning online marknadsföring

Vi är en liten personlig webbyrå med ett stort engagemang

Boka hjälp med digital marknadsföring och få fler lönsamma kunder

När ni bokar hjälp med digital marknadsföring hjälper vi er att utveckla ert företags digitala marknadsföring. Ni får löpande varje månad hjälp med digitala kanaler & sociala medier och ett externt bollplank. Vårt månadsabonnemang boka hjälp med digital marknadsföring ” Small” motsvarar c:a 5 timmars konsultrådgivning. Just nu har vi kampanj när du bokar ”Small” för 3995:- ord. pris 5495:-.

Ni väljer utifrån era behov vilket/vilka marknadsföringsområden som ni önskar att få hjälp inom. Med oss får ni in kunskap och kontinuitet i er digitala marknadsföring. Varje månad får ni uppföljning med skriftlig rapport så att ni vet att ni når era uppsatta mål med marknadsföringen.

LÄS MER OM RÅDGIVNINGSABONNEMANGBOKA HJÄLP MED DIGITAL MARKNADSFÖRING
BOKA HJÄLP MED DIGITAL MARKNADSFÖRING
Nå era mål och syfte med er hemsida

Vi utvecklar er befintliga hemsida så att ni når era mål och syften eller så tar vi fram en helt ny säljande hemsida alt. webbshop i WordPress. Vi hjälper er även löpande med uppdateringar, publiceringar av sidor, bilder, produkter m.m. och ser till att er WordPressida är snabb, säker och sökmotoroptimerad.

Behöver du i Falkenberg en ny hemsida?
Hitta nya kunder på Google

Visste ni att det görs 55 miljoner sökningar i Sverige på Google varje dag? Därför behöver ni en hemsida som syns vid sökningar på Google. Vi hanterar och optimerar er annonsering på Google Ads så att ni hittar fler nya kunder som söker efter just det ni kan erbjuda. Vi hjälper er med remarketing för att få era webbesökare att komma till avslut.

Google Ads få nya kunder
Strategi för sociala medier

Vi tar fram er strategi för sociala medier utifrån ert syfte, målgrupp och en innehållsstrategi med löpande frekvent varierande och engagerande innehåll för er målgrupp. Vi använder förutom organiska inlägg även avancerade annonsverktyg så att ni når ut till fler och era exakta målgrupper.

strategi för sociala medier

Kontakta oss idag