0709248573
info@actionmarketing.se

Behöver ni hjälp med en ny hemsida för att nå era mål?

 

WORDPRESS,RESPONSIV DESIGN

Bor du i Malmö och behöver en ny hemsida som är sökoptimerad i WordPress? Du får en sida där layouten automatiskt anpassar sig till dina besökares skärmstorlek och skärmupplösning. Vi gör våra företagssidor i WordPress som är världens mest använda publiceringsverktyg skrivet i PHP och som använder databasen MySQL. WordPress gör det möjligt att anpassa din nya sida med tusentals tillägg och teman för att bygga ditt varumärke.

 

WEBSHOP WOOCOMMERCE

Har du behov av en webbshop i Malmö? Vi gör  den i e-handelsverktyget WooCommerce som är ett tillägg till WordPress med oändliga möjligheter. Du väljer då vårt paket Medium eller Large beroende av hur många produkter du ska sälja vid lanseringen. Vi erbjuder dina kunder att betala med kort med PayPal, Stripe eller Klarna. Vid större webbshop begär in offert.

 

SÖKOPTIMERAD HEMSIDA

Du får en företagssida i Malmö som är sökoptimerad. Vi sökoptimerar samtliga enskilda sidor   utifrån dina sökord, sidtitlar, rubriker, länkar, bilder m.m. så att du blir synlig på Google när kunder söker efter just dina produkter och tjänster. WordPress är ett publiceringsverktyg som gör det lätt för dig själv att göra dina uppdateringar av sidor och bilder efter lansering. 

Vi hjälper dig i Malmö att utveckla dina digitala kanaler för att få fler kunder

 

 

Behöver du i Falkenberg en ny hemsida?

 

HEMSIDOR I WORDPRESS

Behöver du en ny företagssidai Malmö? Kanske är du småföretagare och behöver en ny säljande och fräsch hemsida som gör att du når dina mål och syfte med din sida dvs. att dina besökare gör det som du vill att de ska göra.  Vi erbjuder därför ditt företag en sökoptimerad WordPress sida som är snabb, säker och mobilanpassad.

VÅRA HEMSIDOR

 

 

Ska du köpa en ny hemsida?

 

SUPPORT & UPPDATERINGAR

Vi  har utifrån våra kunders behov och önskemål tagit fram ett praktiskt support abonnemang för att hjälpa er så att ni får tid över till er kärnverksamhet. För att ni ska få kontinuitet och utveckla er företagssida gör vi våra support och uppdateringar WordPress månadsvis. Du får även löpande rappportering om din besökstatistik med hjälp av Google Analytics. (1 mån. uppsägningstid)

Vårt mål är att ni ska ha en sida som är aktuell med uppdaterat innehåll och vara snabb, säker och sökoptimerad.

SUPPORT & UPPDATERINGAR

 

 

HemsidaHalmstad

 

HÄLSOKONTOLL AV DIN HEMSIDA

Din hemsida är navet i din digitala marknadsföring och behöver hela tiden utvecklas för att du ska nå dina mål med hemsidan och få kunderna att göra avtryck. Det handlar inte bara om att få fler besök utan framförallt “rätt” besök till din sida. I dag görs det 55 miljoner sökningar i Sverige på Google varje dag därför är det oerhört viktigt att din sida syns när dina kunder söker efter just dina produkter och tjänster.

Därför kan vi erbjuda en tjänst som vi kallar “Hemsida hälsokontroll” och är precis som det låter en undersökning av er hemsidas struktur, innehåll, layout. Ni får gjort en nulägesanalys och får konkreta tips på hur ni kan utveckla er hemsida i wordPress för att nå era mål och syften.

HÄLSOKONTROLL

 

 

Välj din plan utifrån dina behov och önskemål när du behöver en ny hemsida

 

 

SMALL

6995:- (8995:-)

FAST PRIS INGA EXTRA KOSTNADER

 • Startsida + 5 undersidor
 • WordPress installation, tema och tillägg
 • Sökoptimering med Yoast SEO
 • Sociala medier och delningsknappar
 • Kontaktformulär
 • Leveranstid 3-4 veckor från beställning

Boka small

 

LARGE EV. MED WEBSHOP

14995:-

FAST PRIS INGA EXTRA KOSTNADER

 • WordPress installation, tema och tillägg
 • Startsida + 15 undersidor
 • WooCommerce webshop installation med betalningsfunktioner
 • Webshop, startsida + 5 undersidor + 15 produkter
 • Sökoptimering med Yoast SEO
 • Cookie banners och GDPR policy
 • Kontaktformulär, delningsknappar, sociala medier
 • Support och uppdaterings abonnemang 3 månader

BOKA LARGE

 

Testa hur snabb din hemsida är idag!

GÖR TEST

 

Så går det till att beställa en hemsida från oss

 

 

1

DITT BEHOV OCH ÖNSKEMÅL

Behöver du en ny hemsida? Använd vårt kontaktformulär och mejla info@actionmarketing.se eller så kontaktar du oss på och berätta lite om ditt behov och önskemål när du ska köpa en ny företagssida. Vilka mål och syfte har du med hemsidan? Har du en hemsida, webbhotell och domän idag eller vill du att vi hjälper dig med det? Därefter installerar vi WordPress som är ett av världens mest använda publiceringsverktyg på din domän.

2

NU STARTAR VÅRT KREATIVA ARBETE

Nu börjar vårt kreativa arbete för att ta fram din nya företagssida. Vi skapar en struktur utifrån tema och vilka sidor som du önskar att ha publicerat. Har du redan texter och bilder som du vill använda eller vill du att vi hjälper dig med det? Vi installerar olika tillägg för dina sociala medier, delningsknappar, kontaktformulär m.m. för att du ska nå dina mål med din nya hemsida.

3

LEVERANS AV DIN NYA HEMSIDA

Med hjälp av inloggning på WordPress admin. kan du följa din hemsida fram till att du godkänner sidan och att vi lägger ut den “live”. När hemsidan är leveransklar kan vi utbilda dig att själv göra enklare uppdateringar av texter och bilder eller så väljer du att beställa vårt support abonnemang. En hemsida blir aldrig färdig utan behöver uppdateras kontinuerligt för att du ska lyckas. Hör gärna av dig så berättar vi mer om hur vi kan ta fram en ny företagssida åt dig. Lycka till!