Köpa en hemsida i Båstad

vi hjälper dig att nå dina mål och syfte med din hemsida

Ska du köpa en sökoptimerad hemsida i Båstad? Behöver du en ny företagssida alt. webshop som är sökoptimerad i WordPress? Du får en sida där layouten automatiskt anpassar sig till dina besökares skärmstorlek och skärmupplösning. Vi gör våra företagssidor i WordPress som är världens mest använda publiceringsverktyg skrivet i PHP och som använder databasen MySQL. WordPress gör det möjligt att anpassa din nya sida med tusentals tillägg och teman för att bygga ditt varumärke.

KÖPA EN WEBSHOP I WOOCOMMERCE

Ska du köpa en webshop i Båstad. Vi gör vi den i e-handelsverktyget WooCommerce som är ett tillägg till WordPress med oändliga möjligheter. Du väljer då vårt paket Medium eller Large beroende av hur många produkter du ska sälja vid lanseringen. Vi erbjuder dina kunder att betala med kort med PayPal, Stripe eller Klarna. Vid större webbshop begär in offert.

Ska ni köpa en ny hemsida? HemsidaHalmstad.se

Ny hemsida

Köpa en ny hemsida webshop i Båstad? Kanske är du småföretagare och behöver en ny säljande och fräsch hemsida som gör att du når dina mål och syfte med din sida dvs. att dina besökare gör det som du vill att de ska göra.  Vi erbjuder därför ditt företag en sökoptimerad WordPress sida som är snabb, säker och mobilanpassad.

Support och uppdateringar av din hemsida. HemsidaHalmstad

Support

Vi  har utifrån våra kunders behov och önskemål tagit fram ett praktiskt support abonnemang för att hjälpa er så att ni får tid över till er kärnverksamhet. För att ni ska få kontinuitet och utveckla er företagssida gör vi våra support och uppdateringar WordPress månadsvis. Du får även löpande rappportering om din besökstatistik med hjälp av Google Analytics. (1 mån. uppsägningstid) Vårt mål är att ni ska ha en sida som är aktuell med uppdaterat innehåll och vara snabb, säker och sökoptimerad.

Sökoptimera din hemsida

Sökoptimering

Ska du köpa en sökoptimerad hemsida webshop i Båstad? Du får en företagssida som är sökoptimerad. Vi sökoptimerar samtliga enskilda sidor   utifrån dina sökord, sidtitlar, rubriker, länkar, bilder m.m. så att du blir synlig på Google när kunder söker efter just dina produkter och tjänster. WordPress är ett publiceringsverktyg som gör det lätt för dig själv att göra dina uppdateringar av sidor och bilder efter lansering.

HemsidaHalmstad

Så går det till att köpa en ny hemsida i båstad  

DITT BEHOV OCH ÖNSKEMÅL

Ska du köpa en ny hemsida i Båstad? Använd vårt kontaktformulär och mejla eller så kontaktar du oss på och berätta lite om ditt behov och önskemål när du ska köpa en ny företagssida. Vilka mål och syfte har du med hemsidan? Har du en hemsida, webbhotell och domän idag eller vill du att vi hjälper dig med det? Därefter installerar vi WordPress som är ett av världens mest använda publiceringsverktyg på din domän.

NU STARTAR VÅRT KREATIVA ARBETE

Nu börjar vårt kreativa arbete för att ta fram din nya företagssida. Vi skapar en struktur utifrån tema och vilka sidor som du önskar att ha publicerat. Har du redan texter och bilder som du vill använda eller vill du att vi hjälper dig med det? Vi installerar olika tillägg för dina sociala medier, delningsknappar, kontaktformulär m.m. för att du ska nå dina mål med din nya hemsida.

LEVERANS AV DIN NYA HEMSIDA

Med hjälp av inloggning på WordPress admin. kan du följa din hemsida fram till att du godkänner sidan och att vi lägger ut den “live”. När hemsidan är leveransklar kan vi utbilda dig att själv göra enklare uppdateringar av texter och bilder eller så väljer du att beställa vårt support abonnemang. En hemsida blir aldrig färdig utan behöver uppdateras kontinuerligt för att du ska lyckas. Hör gärna av dig så berättar vi mer om hur vi kan ta fram en ny företagssida åt dig. Lycka till!
 Vänliga hälsningar
Anders Lundstedt
HemsidaHalmstad