Böcker digital marknadsföring

Våra böcker i digital marknadsföring hjälper dig som företagare att förstå och se möjligheterna med digitala kanaler & sociala medier. Här får du praktiska tips, strategier, mallar för ditt företag m.m. Vi tar upp olika marknadsföringsområden som hur du kan optimera din hemsida så att du inte bara får ökad trafik utan framförallt ”rätt” trafik, hur man gör när man ska sökoptimera hemsidan, hur man tar fram en innehållsstrategi, marknadsplan steg för steg. Vi skriver även om hur du gör när du ska annonsera på Google och sociala medier och mycket mycket mer. 

Du hittar alla våra böcker hos Bokus, Adlibris m.fl.

LÄR DIG GRUNDERNA OCH SE MÖJLIGHETERNA MED DIGITAL MARKNADSFÖRING SOM FÖRETAGARE

våra e-böcker

Jag vill med denna e-bok dela med mig av mina erfarenheter och kunskap inom digitala kanaler & sociala medier som jag har haft stor nytta av för att bygga mitt varumärke och hitta nya kunder. Kanske har du tagit ett av dina viktigaste beslut att starta eget eller så har du varit i gång med din verksamhet ett tag redan.

E-böcker digital marknadsföring

Kom igång med din marknadsplan steg för steg Andra upplagan 2024 Jag vill med marknadsplan och strategimallar steg för steg hjälpa dig att på ett enkelt sätt ska komma i gång med din marknadsplanering för ditt företag.

Tänk på att hemsidan är navet i din digitala marknadsföring och att du därför behöver ha en hemsida som är användarvänlig, snabb, säker, sökmotoroptimerad för Google så att du når dina mål och syften med din sida. För att få mycket trafik till hemsidan och framför allt "rätt" trafik behöver du jobba med sökoptimering, digital annonsering, sociala medier och nyhetsbrev.

Jag heter Anders Lundstedt och har skrivit e-böcker som går att ladda ner på Bokus, Adlibris m.fl. Jag vill med böckerna ge dig mina tips om hur du kan göra och tänka för att marknadsföra företaget och få fler lönsamma kunder. Kanske ska du starta eget eller är redan småföretagare men saknar kunskaperna och grunderna i digital marknadsföring och vill därför lära dig mer hur du kan använda marknadsföringen för att bygga ditt varumärke. 

Jag har varit marknadschef i ett antal marknadsledande företag innan jag startade eget och driver sedan 2014 Konsultbyrån för Action Marketing i Halmstad och upplever att digital marknadsföring är ett väldigt kostnadseffektivt sätt att marknadsföra mitt företag.

Jag önskar dig lycka till med ditt företagande och har du några frågor är du välkommen att mejla mig.

Vänliga hälsningar
Anders Lundstedt
Action Marketing Förlag

HemsidaHalmstad
HemsidaHalmstad